Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Nuoret

Nuoret

Seuramme jäsenmäärästä noin puolet on nuoria. Johtuen nuorien innostuksesta kalaisaa harrastusta kohtaan seuramme panostaa nuorisotoimintaan runsaasti ja johtokunnan päätöksellä toiminta nuorten parissa kuuluu keskeisimpiin asioihimme seuratoiminnassa. 

Vuoden mittaan teemme mm. useita kalastusretkiä nuorten kanssa, usein retket ovat nuorille ilmaisia ja paikalle menemme kummikyydein. Seuraile siis Facebook- ja kotisivujamme tulevista retkistä ja ilmoittaudu retkille ajoissa mukaan.

Nuoret kalastajat

Lapinlahdella toimii erä-ja kalakerho 10-15 vuotiaille nuorille. Nuoremmat kerholaiset pääsevät mukaan kerhoon huoltajan kanssa. 

Kilpailuissamme on pieniä kalastajia kivasti mukana. Pienimpien kalastajien innostushan ei välttämättä riitä koko kilpailun ajan. Ja kalansaaliit voivat olla yksi tai ei yhtään kalaa, siitä huolimatta nuoret alle 18 vuotta palkitaan tavarapalkinnoilla joka kisassa kalansaaliista huolimatta. Nuorimmilla kilpailijoilla voi olla avustaja kisoissa, jonka tehtävä on avustaa pientä kisailijaa: kalan irrottamisessa, madon/toukan laitossa, siiman selvittelyssä jne. Avustajan ei kannata onkia pienen kalastajan puolesta, sillä näinhän pieni kisailija oppii pikkuhiljaa kalastuksen niksit ja rehellisen pelin heti pienestä pitäen.

 

Alavalikko

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
UutisetSivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu